Mys med film ikväll?

Jag somnade förut vid 16 och vaknade nu. Jag skulle bara lägga mig och läsa lite, men så vart det inte. Hyrde iallafall en film igår som jag aldrig såg. "I could never be your woman". Men nu när jag kollade på internet så hade den inte fått så jätte bra betyg. Men jag kanske kommer tycka att den är bra, skriver såklart efter jag sätt den om den var bra eller ej, så vad ska ni göra ikväll? Händer det något mer spännande än det jag ska göra?





Michelle Pfeiffer och Paul Rudd



hemma från massagen

Jaha, nästa gång innan jag bestämer ett ställe att åka och testa massage på ska jag prata med flera personer innan som varit där så man vet om det är bra eller inte. Jag har mer ont i ryggen nu än innan, vad gjorde hon? Ingen anning faktiskt. Började med thai massage men det gjorde bara ont, hon tryckte mest vid revbenen och det var inte skönt! Jag brukar inte våga säga något, det blir ju så när man ligger där. Man vill ju inte"klaga". Men jag sa iallafall att det gjorde lite ont och hon föreslog att jag kunde testa oljemassage istället. Vilket jag gjorde, men ingen skillnad förutom att hon använde olja på ryggen. Sen började hon slå mig i ryggen och grejer, nej tack! Inte dit igen iallafall.
Så ska ni på massage någon gång, kolla innan att det är bra! Även om stället kan vara stort och verkar vara jätte bra så är det inte alltid det. Var ju på massage för några månader sen också på ett "känt" ställe om man säger så och där var dom inte heller bra, inte hon som masserade mig iallfall, hon började prata om att hon precis skiljt sig och hur dåligt hon mådde, mycket avslappnande?
Det stället jag testade nu var ett litet ställe, tänkte att det kanske skulle vara mer personligt och mysigt. Men nej den här gången vart det inte bra, ska testa något nytt ställe nästa vecka, får hålla tummarna på att det blir bra då?

Men vet ni vad? Kanske passar den här massagen någon annan person där ut,men det var väl just att jag sa innan att jag hade problem med ryggen och bad henne att ta det försiktigt så tog hon i jätte hårt ändå.


    


Det såg mysigt ut, och det var bra musik och härlig stämning.


En till sak som jag inte tycker är okej, det är när man bestämer saker med andra så väntar man och längtar sen samma dag 30 min innan så avbokar dem. Så inget peak för mig idag, får ta det imorgon istället med mamma. Nu ska jag sätta mig och ta en cigg, hörs senare!



 
 
 
Ja inte direkt några perfekta bilder, men tråkigt att bara lägga upp "de bra" bilderna. Bilderna med jackan är från idag.


Kram E


Godmorgon

Jag vaknade ovanligt tidigt idag, kl 10? Kanske var för att jag tog det lugnt hela kvällen igår eller så är det för att man vet att man kan sova länge och då gör man inte det bara för att. Om 1 timme börjar massagen, så jag måste börja göra iordning mig nu! Jag måste duscha innan också, hur ska jag hinna. Ska börja använda min nyinköpta dagcreme nu också så kan skriva hur jag tycker att den funkar när jag använt den ett tag. Men som jag skrev jag tar med mig kameran och skriver igen senare idag.

Ha en jätte bra lördag! Kram E








sova,

    Jag känner att jag inte har någon anledning att vara vaken längre nu, har jätte ont i magen också. Jo imorgon är det massage också, kolla in bloggen på eftermiddagen så skriver jag hur thai massage är och så ska jag shoppa skidkläder också! Det ska bli skoj, kameran följer med såklart! Godnatt Kram E

let's dance,

Jag är helt ensam, eller nej min hund också. Men det är fredag och jag sitter ensam och kollar lets dance, skriver i bloggen, laddar över bilder och pratar med folk på msn, men vet ni vad? Det känns jätte skönt! Jag vet inte ens när jag var själv en kväll sist. Det är alltid någon som är hemma eller någon man umgås med, men såklart känns det lite konstigt. Låg i badet med massa ljus tända runt om mig och det var hur mysigt som helst fram tills att lets dance började. Så nu sitter jag här och bara njuter av en coca cola zero.

Hmm ska kolla om jag hittar någon bild jag kan lägga ut, kanske någon från jobbet.





Hade mystofflorna på imorse innan jobbet





Bror min









Aiko var också med och jobbade

sen två bilder på mig, den ena med dålig kamera





nyklippt och färgat, (3 veckor sen)







20 min sen helg,

Nu är det 20 min kvar innan jag kan slappna av och tänka att det är helg! Det har ringt här för fullt idag, men nu mot slutet av dagen börjar det lugna ner sig. Så kände för att skriva lite i bloggen och berätta att det faktiskt har gått bra idag! Adam och jag är ett bra team ;) Ätit lunch tillsammas och nu ska vi snart dra oss hemåt, men Adam och Anders ska ut ikväll så ska låna deras lägenhet och bara slappa i. Ska hyra film och för första gången på, jadu.. hmm minns inte ens ska jag vara själv en fredag kväll. Oscar jobbar natt inatt så, men han kommer väl framåt 1-2 inatt kan jag tänka mig. Men det ska iallafall bli jätte skönt, för min rygg håller på att döda mig nu känns det som! Det gör fruktansvärt ont hela tiden, har inte gått över än som jag hade hoppats på... suck, jaja. Ska boka in en till laserbehandling sen ska jag ju på massage imorgon (Thai massage). Ikväll hade jag iallafall tänkt att tända doftljus och göra mysigt med iskall dricka inne i badrummet och tappa upp ett varmt bad. Sätta på mig mina skönaste och mjukaste kläder jag har och sedan gosa ner mig med en film i deras sköna soffa, låter det inte alldeles underbart?
Men innan måste jag faktiskt ta och röra lite på mig också annars kommer jag känna mig lat. haha. Så får ta en tur med Amber på någon timme så har jag iallafall rört på mig lite idag! Men jag har ju faktiskt ont i ryggen så behöver ju inte känna sån press på att jag måste röra på mig och träna. Men det är ändå jobbigt att inte kunna göra det när man vill. Ska börja packa ihop grejerna nu, skriver sen och lägger upp lite bilder från idag (Finns ju bärbar data hemma hos dem så kan ha med mig datan hela kvällen). 
Ha en fortsatt bra dag sålänge, Kram E 


I dont know about you, but I am ready for the weekend!


Grupparbete

Satt hemma igår och gjorde klart ett grupparbete (Delat upp vad alla skulle göra) och det ska vara inne idag. Men sen kom jag på, det är ju idag jag ska vara ledig för att jobba. Antagligen kommer någon från min klass se det här, (hoppas de förstår) så får be min pojkvän lämna arbetet åt mig. Hoppas det kommer fram till någon i min klass, menmen.
Vaknade iallafall nyss och är faktiskt inte så trött, kanske för att det ska bli roligare att jobba än det är att gå i skolan.
Skriver kanske något under dagen annars mer när jag kommer hem. Ha en bra dag! Kram E





Oscars nya skor, (haha, kom inte på någon annan bild just nu)



Yves Rocher

Nu har paketet från Yves Roches kommit! Åkte ner och hämtade det på en gång såklart. Hade beställt : 1 armband (sött till sommaren tänkte jag, kostade bara 9 kr!) 4 st kaffemuggar, super snygga 18 kr för 4 st? galet. Aleo vera kopps lotion, som också gör att det tar längre tid för håret på ben och så att växa. Bra till sommaren, men funkar det? Det återstår att se. Sen köpte jag ett vitt nagerlack och självhäftande remsor till så man lättare kan göra manikyr. Sen en dagcrem,raklödder och ett täckstift. Bra det min har precis tagit slut! Sen fick man med en "hemligt paket". Det var en ögonskugga, riktigt häftig. Men lila, men det kan man ju ha någon gång. Man måste ju våga testa nya saker. Här kommer några bilder på sakerna :





Paketet ^^





allt,





Söta armbandet





Nagerlacket med remsorna, Enkelt och snyggt att ha frächa naglar till sommaren nu.





kaffekopparna såg ut så,! snygga?





hemma från skolan,

Nu är jag hemma från skolan och är hemma hos min bror och hans pojkvän (ja okej, jag vet vad de flesta tänker nu, skrev hon fel? är han *skamsen röst* gay då?) haha man kan få så roliga reaktioner av folk ibland. Eller ja nästan från alla faktiskt. Men för att klargöra för alla där ute som inte kan tänka ut det själva, nej jag skrev inte fel, ja de är homosexuella.
Adam är iväg ett tag och Anders jobbar så jag är här och passar deras hund som bara är några månader gammal så ska inte vara själv. Har precis tagit ett varmt bad! mh skönt. Har inget badkar hemma så man får passa på när man är här, vi bor gårdarna brevid varandra så det är inte långt. Men nu kommer en massa bilder, titta och "njut" ;)





ja, Sassa och jag ute på landet



nej jag sitter inte på toa, men fick den av pappa! lite kul att ha!








Sassa och Amber, Sa jag föresten att Sassa är pigg som en valp? Det syns, verkligen...





Oscar hjälper pappa, jag ähm, leker? haha jag bjuder på den.



Och nu, lite bilder från idag!









   

         Bad med ljus och rökelser, hur mysigt som helst!






 Och nu sist men inte minst, eller jo kanske det också, Vovvs!




Aiko, nyvaken!



Amber, min sötis



haha, Aiko står över Amber



Knackade det på dörren :O?



Oj, Det vart endel bilder! Men, det var både för idag och igår så det är väl okej? Jo juste, nu har jag varit och bokat massage, ska börja testa thai massage, det låter häftigt! Det är på lördag klockan 12, hon frågade om jag ville komma klockan 10 först, haha nej tack jag vill iallafall få sova lite på helgen! Men nu är det bokat och klart iallafall, så skriver om massagen efter och säger om det är bra eller inte. Kram så länge, skriver ikväll igen. Kram E

09-01-29

Ledsen för dålig uppdatering igår, men kom hem rätt sent och hade fullt upp hela kvällen. Sitter just nu i skolan, var planerat att jag skulle lägga upp bilder från igår och skriva om allt vi gjorde men jag försov mig imorse så jag han inte. Men bilder och mer kommer upp senare ikväll.
Eftersom att både jag och Oscar var osäkra på vägen till ryggmotagningen så åkte vi extra tidigt. Konstigt nog gick det jätte fort och vi var framme kvart över 9. Så vi gick runt på Ekerö och jag visade Oscar runt lite, Visade bland annat Ekebyhovsslottet och några stall jag red på när jag var yngre. Så tiden skulle gå lite fortare. Amber vart glad också när hon fick springa runt på ängarna.

Det visade sig iallafall att jag hade "sne" rygg igår men han rätade ut den genom att knäcka ryggen och dra i den. Usch det kändes riktigt obehagligt. Det lät så himmla högt!  Sen körde vi laserbehandling, det kändes ingenting, bara drog med en grej som kändes lite varmt. Men han ville att jag skulle komma tillbaka några gånger för att se att det inte blivigt värre. Kostar ungefär 500 kr för 20-30 min.

Efter det så åkte vi ut till pappa och var där till klockan 17 00. Oscar hjälpte pappa med datorn och vi var ute och gick en lång promenad i den fina naturen ute hos pappa (han bor på landet) Hur fint som helst, skulle haft med mig kameran ut i skogen också och fotat lite men det glömde jag såklart. Jo, jag har fått låna med mig pappas kamera hem, den är hur bra som helst! Bilderna blir jätte bra och den ändrar läge själv beroende på vart och hur man tar bilden. Så jag övertalade honom om att jag skulle få ta med mig den hem och fota i några veckor.

På lördag är det skidkläder som gäller, längtar, vill ha ny snygg skidutrustning. Vi har också bestämt att Amber ska följa med upp till Idre. (Min hund) Då får Sassa sällskap också medans vi är iväg och åker skidor.

Men jag skriver sen igen och lägger upp alla bilder, hehe testade mammas nya glasögon och tog lite kort med. Min mamma har faktiskt bra smak när det gäller både glasögon och kläder. Så hon är inte en såkallad "pinsam mamma" som man skäms över att gå runt med. Vi är inte bara "mor och dotter", utan bästa vänner också om man nu ska förklara det så. Har aldrig varit en sån person som skäms över att ses med henne eller att säga "nej ikväll ska jag vara hemma och kolla film med mamma" eller vad som helst. Haha, jo kanske under min tid när jag var såkallat "fjortis". En tid som pågick i ett halvår ungefär. Tack och lov inte längre än så.

Hörs sen, Kram E

07:53

Nu är det snart tid att ta sig iväg, satte mig vid datan lite snabbt för att skriva lite i bloggen och kolla runt lite på annat. (Facebook, andras bloggar jag följer mm,) Är så glad att det inte är jag som behöver köra så här tidigt på morgonen, utan jag kan bara sitta brevid och kanske somna om! hihi. Tar med kamera, så det kanske blir några bilder därifrån. Skriver mer sen, nu ska jag ut med min hund Amber och sen åker vi. Ha en trevlig dag, Kram E





Ledsen för dålig bild, men det är den enda jag kunde hitta fort nu. Amber till höger.Elektra till vänster (men hon är i himmlen nu =/ )




seven pounds

För er som inte sätt den! SE DEN! Åh, det var så sorglig, men den hamnar helt klart i topplistan av filmer jag sätt. 5/5!
Nu ska jag sätta mig och röka tänkte jag och sedan krypa ner i sängen igen, kanske läsa lite. Med vetekudden såklart. Men ska upp tidigt imorgon och är trött nu så ska inte vara vaken så länge till. hmm, imorgon på kvällen måste jag plugga, matte och sen skriva klart en uppgift i svenskan. Håller på att läsa en helt värdelös bok om andra världskriget. Tycker inte alls om såna böcker, läser några sidor sen har jag tröttnat. Men det är bara läsa klart boken och skriva uppgiften så har man det gjort. Hoppas ni haft en bra kväll, Godnatt Kram E





Bild från filmen Seven pounds



Movie time,

Nu ska jag lägga mig och läsa, har så ont i min rygg idag så jag kan inte göra annat. *suck* Men imorgon är det laserbehandling som gäller och då får vi hoppas på att det går över. eller nej inte hoppas! Det ska gå över! Föresten en film jag tror kan vara riktigt bra "seven pounds". Kolla trailer på www.youtube.com . Jag tycker att den verkar helt grymt bra och har hört många säga det också. Men den ska iallafall Oscar och jag se tillsammas ikväll. Skriver ikväll eller imorgon om hur den var beroende på hur sent det blir.

kommer att åka hemifrån klockan 08 15 imorgon (Med bil tack och lov) och åka ut till pappa. Mottagningen ligger i närheten där. Sen ska vi stanna och vara där ett tag. Hälsa på Sassa också, min lilla vovve! 13 år gammal och fortfarande pigg och sprallig som en valp. Ja, på bilden kan man inte se att hon är pigg och sprallig, men det är hon i vanliga fall, trött efter allt hoppande i snön!




Ligger och tar upp hela soffan i fjällen 2008



Jo jag tänkte lägga ut en bild nu i efterhand också på hur jag såg ut i lördags, här kommer den.



Sådär, då kom den upp. Hatar dock min kamera som gör att man blir helt vit i ansiktet och man kan inte se hur sminket igentligen ser ut, menmen, bättre än ingen bild antar jag!





På lördag ska jag åka och kolla ny skidutrustning på Peak, har sätt lite snygga skidgrejer där när jag var där sist för någon vecka sen! Tips på något annat bra ställe med snygga skidgrejer?

Kram E

bulgarien 2009

Var i Bulgarien första gången i mitt liv förra året och alla vi som var där trivdes så bra att vi funderar på att åka dit igen, inte samma hotell såklart. Så tråkig får man inte vara! Måste iallafall byta ställe och utforska nya platser där. Det skulle vara riktigt skönt att bara komma bort från sverige ett tag. Men om vi åker så ska vi åka i slutet av agusti. Längtar tillbaka till min bruna kropp då, sena kvällar med drinkar i alla olika färger och smaker. *mums* Sen dagarna när vi låg och solade och badade och senare eftermiddagen åkte och kollade kläder och annat. Hittade dock inte så mycket kläder, kvaliteten på deras kläder där är inte den bästa men lite köpt vart det. Men nu är min rast slut och jag ska jobba vidare. skriver mer sen när jag kommit hem.

Här kommer lite bilder från bulgarien 2008
(Första bilden tagen från internet, samma ställe där vi var)





                                                                   

denna bild är inte från när jag var där


                                                               
Från vårat hotell rum


                                                                 
Poolen, bild tagen från vårat hotellrum, från balkongen.




jobb som gäller

Jag vet inte varför, men mitt mobil larm har slutat funka? Men Oscar och mamma har tydligen båda ringt på hemtelefonen men jag har inte vaknat av det heller. Hur trött var jag imorse igentligen? Läste länge igår, somnade med boken så jag vet inte riktigt när. Men halva boken avklarad nu iallafall. Får läsa klart resten ikväll. Men iallafall har jag bestämt mig för att gå och jobba istället. Ringde Anders (skulle igentligen börjat kl 2) och frågade om jag kunde komma tidigare och det gick hur bra som helt. Så då gör jag det istället. Ska bara fixa iordning mig lite, sen dra iväg. Har inget annat planerat idag förutom att jobba och plugga tyvärr. Men jag beställde lite grejer igår som jag kan berätta mer om sen ikväll. Ha det bra idag, Kram E















Tyra Banks, otroligt vacker.




film med mamma och Oscar

Nu har jag precis kollat klart på filmen "Mumien" den nya såklart. Alla tre tyckte att den var bra. Jag skulle ge den 3,5 av 5. (Vilket är bra, ser så mycket filmer så kan ju inte ge topp betyg på alla ;) ) Hade trevligt, med godis, bullar och trevligt sällskap.







Nu ska jag snart efter att läst några av mina favorit bloggar lägga mig och läsa min bok som jag började läsa igår. (tror jag det var) När man väl börjar läsa så kan man inte sluta. Men får inte somna för sent ska ju upp 7 imorgon bitti, matte direkt på morgonen. Inte alltid så positivt, matte tycker jag är kul och jag har lätt för det men det är inget man vill göra någon timme efter att man har vaknat. Då passar svenska bättre eller något annan lätt ämne. Men nu ska jag inte klaga.
Ska jobba imorgon också, slutar klockan ett och då ska Oscar köra upp mig dit, jag vet, jag har sån tur. Men att ta bussen dit är inte så trevligt, för det är ingen bra förbindelse dit, man måste gå 20 min vare sig man tar buss eller tåg. Det går ingen buss direkt dit och tid är pengar. Ju tidigare jag kommer dit ju mer tjänar man och så hinner jag lära mig ännu mer om arbetet och så inför fredagen då jag och min bror kommer att vara ensama på hela företaget! Läskigt, men det kommer bli kul. Har förhoppningsvis lärt mig tillräckligt tills dess så det kommer nog gå alldeles utmärkt! Hoppas det! Men nu ska jag lägga mig (Med min vetekudde såklart!) i sängen och läsa min bok. hehe. Godnatt med er. Kram E




bastat

Idag var jag och Oscar iväg och kollade träningsväska, men det vart ingen för antingen var de för stora eller så var de för små. Typsikt. Men får åka iväg till något annat ställa och kolla det någon dag! Efter att vi hade varit där åkte vi och bastade. Åh, det var jätte skönt. Att bli lite varm, eftersom att vi hade varit ute lite innan. Det är så kallt ute trots att man har på sig tjocka kläder. Nu har vi precis ätit middag och ska åka ner och hyra film om någon timme, (oj, vad ovanligt) Skriver sen ikväll om vilken film och vad jag tyckte om den. Det kommer inte bli skräckfilm ikväll iallfall för mamma ska vara med och kolla och hon klarar inte av läskiga filmer. Så det blir väl en komedi. Hoppas ni har haft en bra söndag, Kram E........................





Basta är helt underbart!



bok, dricka och mys

Nu är jag hemma igen, Vet det kanske är tidigt. Men både jag och Oscar min pojkän var jätte trötta så vi orkade inte stanna längre. Men det var kul ändå. Trevligt att vara ute och träffa folk. Hade tänkt att lägga ut bilder på hur jag såg ut ikväll med de nya kläderna, skorna och så men det gick inte att få över bilderna till datan så det får bli en annan gång. Nu har jag precis bytt om till mys kläder och värmt upp min vetekudde och tagit fram en bra bok jag ska lägga mig i sängen och läsa. Hur härligt som helst! och imorgon ska jag sova så länge jag vill för jag har inget planerat (inlägget kom aldrig ut igår, konstigt nog så jag skickar det idag)



(Bilden har inget med inlägget att göra,)

Vaknade idag, och jag och Oscar är uttråkade och kom inte på något vi kunde göra en sån här trist "vinter" dag. Det är bara slask och tråkigt ute. Men vi har iallafall bestämt oss nu att åka till stadium för att köpa en träningsväska.Sen ska oscar träna någon timme sen hem till mig igen. Ikväll funderar jag på att gå på bio, men jag vet inte vad jag ska se, några förslag?
Skriver mer sen, kanske hittar några mer grejer idag när vi ändå ska iväg till ett köpcentrum. hihi, Lägger ut bilder isåfall sen.

Kram E

hemma igen :)

Nu är jag hemma igen, det var trevligt att gå och shoppa med min tjejkompis. Fast hon hade dock inte fått in sina pengar än så hon shoppade inget =/ Eller jo hon lånade pengar till strumpbyxor och något annat litet. Här kommer bilder på de jag köpt.



Ett par söta örhängen från ur och penn


  

En klänning från Ginatricot




Ett par skor från Bianco, som är min favorit sko affär!






Sen vart det såklart, den här tandkrämen "White now"!




Mer än så vart det inte idag, timmarna bara flög iväg och innan man han lägga märke till vad klockan var ringde min pojkvän och sa att han stod och väntade. Hade bestämt innan att han skulle hämta oss i täby kl 5. Men det kommer fler dagar! Nöjd är jag iallafall! (jo köpte en svart bh också från hm, men det kändes inte nödvändigt att lägga ut en bild på det)

Snart ska jag börja göra iordning mig också inför ikväll, ha en trevlig kväll med mycket skoj ni som läser. Kram E


vaknade nu,

Hallå där!  Vaknade upp nu och är på ett jätte bra humör. Ska snart börja fixa mig sedan åka iväg till täby och möta upp en tjejkompis och shoppa. Ikväll är det fest så ska köpa något snyggt jag kan ha på mig.
Igår var en lugn kväll, kollade lite lets dance och sedan var jag och min pojkvän bara hemma och myste med varandra! Det var underbart! som jag skrev innan så lägger jag upp bilder senare ikväll eller imorgon på sakerna jag kommer köpa idag.





Jo juste satt och läste en annans blogg igår och hittade det här!



En tandkräm som "bleker tänderna" gör dom vitare. Vi får se ska köpa den också idag så får vi se om den funkar eller inte. Skriver efter jag testat den ett tag om vad jag tyckte. Om den funkade eller inte!



Gå in på den här länken Här och bli medlemar, det ända man behöver göra mycket mer än att skicka vidare sin egen länk till andra. Man kan ju iallafall testa:)

 Gratis

Kram E

2009-23-1

Igår, jag kom hem i tid och skulle skriva om filmen, men jag somnade när jag låg och läste min tidning i sängen så jag får skriva om den nu.

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, man satt på hel spänn hela filmen i princip var nästan för mycket. Den var ganska konstig och jag tyckte inte att man förstod själva meningen med filmen. Men den var tydligen värklighetsbaserad vilket gjorde den obehagligare. Om man nu ska tro på det, ingen anning. Men om jag skulle sätta ett betyg på den från 1 till 5 så skulle den få 2,5. Alltså inte en jätte bra film enligt mig.

Jag är sugen på att gå på bio någon dag, men vad ska man se? Har sätt det mesta redan. haha.

Just nu sitter jag i skolan, har svenska och ska kolla på filmen "pianisten". Men har sätt den två gånger förut så är inte så sugen på att se den igen. Den är bra och sorglig med inte en film man vill se för tredje gången. Imorgon är det shopping som gäller som jag skrev tidigare med en tjejkompis! Ska kolla efter en ny klänning och kanske ett par skor. Lite smink måste jag också kolla efter. Lägger in bilder efter så får ni se vad jag köpt! 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske styra upp en fest. Känns som det är dags för det nu, få fixa iordning sig och klä upp sig fint.

Om 1 timme ska jag iväg till jobbet igen och det gick super bra igår. De jag jobbar med var iväg på möte en och en halv timme igår och jag klarade mig fint själv. En av personerna jag jobbar med hade tydligen tagit upp med chefen också under mötet och sagt att jag var riktigt duktig och att jag lärde mig fort. Det är jätte kul att höra efter och det gör att jag kanske kan få mer jobb nu framöver. Har också fått erbjudande om ett sommarjobb nu i sommar, också ett kundtjänst jobb att svara i telefon. Bara man får ett jobb och de tycker att man är duktig så är det lättare att få flera. Men får se om jag kanske ska jobba här i sommar. Isåfall tar jag nog det, det är närmare och det är trevliga människor man jobbar med.

Nu ska jag tillbaka in på lektionen och se filmen, *jippi*. Skriver mer sen.




Kram E


film igen,

Ja ni kommer snart märka att jag är galen i film, men det är inte bara filmerna som jag tycker om. Det är sällskapet att vara med vänner, kolla film,ta det lugnt och bara mysa! Ikväll ska jag hem till Anders och kolla film. Vi har hyrt en skräckis som vanligt, hihi! "Strangers" heter den. Hade bråttom så valde den bara snabbt, hoppas att den är bra! Skriver senare ikväll om den är värd att se. Jag är seg i kroppen (haha, som vanligt) Börjar känna mig som en gammal gumma. Men snart är det lov, längtar till dess. Men vi får se, kanske blir det till att jobba hela lovet ändå. Men då innebär det iallafall mer pengar. Ska iväg och shoppa nu på lördag eller söndag. Behövs, eller nja det vet jag ju iofs inte om det gör. Men jag älskar att shoppa och man kan aldrig få för mycket av kläder och skor! Det är nog bland det bästa jag vet, shoppa, shoppa, shoppa! Men nu ska jag ta mig iväg till Anders så ska vi nog börja kolla film ganska snart, han skulle bara äta fort innan. Skriver sen, Kram E












Snart iväg till jobbet,

Om ungefär 45 min så ska jag ta mig iväg till jobbet, slutar kl 17 00. Nästa vecka ska jag också förutom massagen åka iväg och göra en laser behandling för min rygg, (stor chans att infektionen då går över). Hoppas det iallafall, och då ska jag träffa min pappa också. Vi ses inte så ofta eftersom att han bor en bit ifrån mig, men det ska bli trevligt. Men det blir Idre också med pappa snart. Tror att det är bara drygt två månader kvar,Längtar! Har precis plattat mitt hår lite och ska börja ta fram kläder och sminka mig nu.







Igår kväll föresten så var jag över hos min bror och kollade film, minns inte vad de hete nu. Men dom var iallafall båda lika värdelösa! Usch, ingen av dom hade någon handling. Så efter en kvart på varje film så stängde vi av och kollade på "Made in Sweden". Fanns inte så mycket annat intressant som gick, men jag tyckte inte att det var så bra. Tyckte så synd om henne när hon skulle dansa och hon inte kunde komma ihåg hur hon skulle dansa och alla som bara stressade henne. Det är ju inget man bara lär sig på 10 min, de andra hade ju säkert övat i veckor på den där dansen. Menmen, nu ska jag skynda mig, inte bra att komma försent till jobbet.

Ha en bra dag, skriver mer sen. Kram E

skola, jobb, stress

2009-21-1

Idag har varit en stressig dag, Vaknade imorse och kände mig inte ett dug utvilad. Trött och var inte alls på humör för en skoldag. Har haft information om individuella val. Hmm, beslutsångest vad ska jag välja? Funderar på Engelska C, som jag tror man kan ha stor nytta av att ha med i sitt CV i framtiden. Sen funderar jag på att välja Historia och Samhällskunskap B. Men vi får se hur jag gör, har tagit med en bunt papper hem på en massa olika val. Efter skolan så var det jobb som gällde. Har börjat ta samtal själv nu (jobbar på kundtjänst), vilket inte alls låter svårt, men det är krångligare än man tror. Man ska veta vad man ska fråga, hur man ska fråga. Kunna prata på olika sätt med olika kunder. Vissa kan inte svenska, vissa är stressade, vissa pratar fort, andra långsamt, vissa är jätte sura. Men man lär sig fort. Jag tar imot samtal om allt möjligt. Företag som vill ha leveranser, servic, tekniker mm. Koppla vidare samtal till olika personer på företaget jag jobbar för nu, personer som vill beställa kurserna vi erbjuder. Kunna hjälpa till och berätta om våra produkter. Oj vad mycket man lärt sig på bara två dagar. För varje samtal man tar blir det lättare och roligare, man blir allt mer säker för varje samtal som går. Efter jobbet så var det hem som gällde, till min pojkvän då. Vi han inte ses så länge tyvärr för jag skulle hem och fixa lite idag. Har prov imorgon också så ska sätta mig och kolla igenom lite inför det. "suck"! Menmen, det löser sig!






Men jag har också något att se fram imot nu, jag ska börja gå på massage en till två dagar i veckan nu. Tänkt prova på lite olika, så kan skriva om det efter varje gång jag varit där. Ska börja nästa vecka, den här veckan kommer jag inte att ha tid
.





Skönt, längar!
                    
                                                                            Ska sova tidigt ikväll, Godnatt Kram E




The Body Shop

 Här kommer lite tips från mig på bra produkter från The Body Shop.



Olive body scrub-Luktar gott och gör huden len och fin! Jag älskar den, funkar perfekt på mig! kostar ca:200kr
Mango Lip Butter-mmh! Luktar helt underbart och passar perfekt nu till vintern när läpparna är extra känsliga! Använder den dagligen. Kostar ca: 100 kr.


 Det är värt dom pengarna för det räcker länge och gör huden fin och vårdar läpparna bra.



Gossip Girl,

Nu kom jag precis hem från jobbet och jag är helt slut! Först skola, sen jobb och så har man infektion i ryggen på det också,inte roligt alls. Men nu ska jag sätta mig vid min tv och kolla ett Gossip Girl avsnitt. Det är så skönt att göra det när man är helt seg i hela kroppen och har ont i ryggen. Men innan jag sätter igång det ska jag lägga in min värmekudde i micron som jag nyss köpt (hur härligt som helst!) finns i nästan alla Hälsobutiker.  Sen kanske det blir ett avsnitt av Desperate Housewives också! Jag är beroende av båda de serierna!


gossip Girl







Blair




Vackra serena

Desperate Housewives








skor,

Sitter i skolan nu, har lunch och funderar på att beställa skor från www.forever21.com men frågan är bara om det är värt det (frakten och allt tillägg blir mer än vad skorna kostar.) Kanske ska man åka in till stan och kolla efter skor ändå. Men jag har fastnat för två par skor som jag tycker är riktigt snygga. Ett par av dom fick jag som tips från tidningen "sofies mode". Fast jag hade nog velat ha dom i svart istället, därför började jag kolla på ett par andra skor också. Funderar också på om jag ska leta runt i affärer och se om jag kan hitta några i svart (liknande dem)

Här är iallafall bilder på de skorna jag kollat ut.




Söta skor till en utekväll.


de här skorna såg jag i "sofies mode", men jag vill inte ha de i den färgen.

2009-01-20

Vaknade för drygt en timme sen nu och är jätte trött, ska snart platta mitt hår och ta mig iväg till skolan. Tips, innan ni plattar håret använd ett värmeskydd. hinner inte skriva mer nu, ha en bra dag ni som läser det här. 

Kram E

(Jag använder den här plattången, den är jätte bra och det går fort att platta och den värms upp fort)


fräscht för ansiktet,



Tips på bra produkter för ansiktet från Garnier. Passar min hud perfekt som kan vara känslig mot vissa produkter.
Men dom här använder jag nästan varje kväll och man känner sig verkligen fräsch efter. Kostar inte mycket alls heller.

Har precis gjort använt dom nu och ska gå och lägga mig. Imorgon är det skola och jobb som gäller hela dagen!

 godnatt Kram E

Idre 2009

Nu är det bestämt, det blir idre iår igen! vi åker dit varje år men iår var det lite osäkert. Fast den här gången åker jag upp utan min pojkvän som var med förra året.
Det blir jag, jocke och fille (ungdomarna), min pappa, filles pappa och filles bror jesper.
Det kommer bli jätte skönt, komma bort från allt ett tag och bara slappna av. Ingen skola, inget plugg. Härligt!

Här är lite bilder från förra året!



restaurangen nära oss



Älskligen, (som åker så mycket bättre än mig,) Stackarn fick åka runt i mina blåa och röda backar medans
han igentligen inte ville annat än att åka svarta. Ledsen för det.

Men iår har jag ingen press på mig, jag kan åka gröna backar hela veckan om jag vill! hehe.

Ikea today,

Idag ska jag iväg med min pojkvän och kanske några vänner till ikea för att kolla ut det sista till hans rum. bland annat tavlor, lampor och annat smått, men som gör stor skillnad i ett rum.
Sen ska vi åka iväg och kolla på en bärbar dator till mig (väldigt enkel)  Men vill ha en mest för att kunna ha med sig en liten dator överallt med internet. 
Här är en bild på den datorn som jag tror det kan bli.


film,

Nu har vi precis sätt klart på Shrooms, Den var riktigt bra faktiskt. Satt och var rädd under stor del av filmen, tur att man inte var ensam! Nu ska vi fortsätta kolla film och kanske spela lite nintendo wii.
Sovgott Kram E

Filmkväll.

Hej och välkomna till min blogg, nu hade jag iallafall tänkt börja skriva i den dagligen och se vart det leder.
Jag är 17 år (fyller 18 iår)
Jag kommer skriva om allt möjligt, mode, skvaller,kändisar, mitt liv, och saker jag anser vara intressant.mm.

Ikväll så kommer några vänner över till mig och min pojkvän. Vi ska ha en riktig slapp kväll och skräckfilmerna ligger redan framme som vi hyrt igår. Jag har sätt de flesta filmer så oftast blir det svårt att välja.
Vi ska börja med att se "Shrooms" som jag valde, den verkar vara en typisk skräckfilm som handlar om några ungdomar som ska iväg och campa. Men vi får väl se hur den är.

                                                                     
Skriver efter och säger hur den var.

Sedan blir det en thriller "Waz"."kärlek gör inte ont. Den dödar" står det på framsidan.

Vill också skriva och rekomendera en film "Nanny Diaries". Där Scarlett Johansson spelar huvudrollen. Hon ser riktigt bra ut måste jag säga. Filmen var gripande och jag gillade den verkligen, dock lite mer en tjejfilm. Men det är skönt att hyra en sån film om man är ensam och är på "tjejfilms humör",


RSS 2.0